Over Kir

Hi! Ik ben Kirsten (1993) en ik ben receptontwikkelaar en foodstylist.

Mijn passie voor koken startte al op mijn 14e tijdens het vak verzorging op de middelbare school. Niet lang daarna ontmoette ik mijn vriend en stond ik altijd bij mijn schoonmoeder in de keuken mee te helpen. Uitgebreid natafelen werd er zowel bij mijn ouders als mijn schoonouders met de paplepel ingegoten.

Mijn favoriete etentjes waren dan ook die met feesten en partijen. Kerst is daarom niet heel verrassend één van mijn favoriete tijden van het jaar. Alles is lekker uitbundig en iedereen besteedt extra aandacht aan lekker koken en samen zijn. Dat gevoel wil ik het liefst 365 dagen van het jaar vasthouden.

Van het menu samenstellen, tot naar de markt gaan, tot de tafel dekken, het koken, de borden opmaken en bijpassende drankjes serveren. Alles, maar dan ook alles, vind ik leuk aan het organiseren van diners!

Toen ik op mijzelf ging wonen, kreeg ik nog alleen maar meer de behoefte om vrienden en familie uit te nodigen. Een dinsdagavond? Geen probleem, er is altijd een reden voor een dinner party. Want de mooiste en dierbaarste gesprekken vinden plaats aan de eettafel waaraan uren wordt nagetafeld.

Nodig daarom je lievelings personen uit, dek de tafel, duik al dansend de keuken in en heb een onvergetelijke avond. Laat je mij weten hoe de avond verlopen is? Of heb je extra hulp of tips nodig? Ik kom graag met je in contact: stuur mij een bericht op Instagram.

Contact