Samenwerken met KirKookt

Samenwerken

Kir Kookt is opgericht met als doel anderen een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen.

Ik wil mensen aan de eettafel samenbrengen en laten genieten van spectaculaire en eenvoudige gerechten. Ik motiveer zowel kookliefhebbers als niet kookliefhebbers om met minimale inspanning een feestelijk diner voor familie en vrienden te organiseren. Met mijn vreugde, een lach en af en toe een dansje, wil ik de veel voorkomende stress hiervoor in één keer wegnemen. Dit met behulp van mijn recepten, menu suggesties, tips voor ingrediënten en styling inspiratie.

Contact

Mijn expertise

Het thema dinner party loopt daarom als een rode draad door mijn account heen. Met mijn content richt ik me op een doelgroep die op zoek is naar eenvoudige, maar toch culinaire hoogstandjes. Ze willen indruk maken op hun gasten, samen genieten en gaan daarbij voor kwaliteit. Ik focus mij op toegankelijke en makkelijk verkrijgbare producten, die ik met mijn recepten in de schijnwerpers zet.

Mijn expertise omvat receptontwikkeling, foodstyling en productactivatie. Dankzij deze aanpak heb ik succesvolle samenwerkingen gerealiseerd met Tasty Lemon, de Libelle Zomerweek, Lee Kum Kee, Green Foodlab, Elise Henry Creations, Alva en Crisp.

KirKookt Dinnerparty Amsterdam

Aanbod

Foodstyling & content

Een finger licking foto of reels is, om in de culinaire termen te blijven, de kers op de taart als het om productactivatie of sales gaat. Inmiddels heb ik 5 jaar ervaring als foodblogger en weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om een gerecht of product onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Ik doe niets liever dan een product, thema of concept vertalen naar de perfecte foto of video. Over het algemeen leg ik een gerecht of product vast in mijn droomkeuken, maar ik kan ook op locatie helpen als dat gewenst is.

Receptontwikkeling

Hulp nodig bij het ontwikkelen van originele recepten om een product de juiste aandacht te geven? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ik zorg dat mijn recepten altijd toegankelijk zijn en tegelijkertijd explosieve smaken bevatten. Daarnaast zorg ik ervoor dat ieder gerecht er oogstrelend uitziet.  Iedere thuiskok kan het vervolgens met trots en vertrouwen op tafel zetten. Tenslotte is het voor mij vanzelfsprekend om gerechten specifiek op een ingrediënt, thema of concept aan te laten sluiten.

Als je interesse hebt in een samenwerking, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Contact